петак, 16. април 2021.

Крос РТС-а

 

 


Крос РТС-а „У дијаспори“ одржаће се од 17. априла до 31. октобра 2021. године. У том периоду свака допунска школа организује такмичење, зависно од ВИРУСА КОРОНА (и епидемиолошких мера).

Трче  деца која то желе и која су физички припремљена за деонице које одреди наставник-учитељ. Деца биће разврстана по узрасту и полу.

 Диплому достављамо у електронској форми, а свака школа штампа потребни број примерака. Дипломе добијају прва три такмичара у свакој дисциплини.

По петоро деце из сваке земље са два пратилаца у периоду од 23.12. до 30.12. 2021. године, стичу право учешћа у Кампу РТС-а и Спортског савеза Србије „Лесковац 2021“. Смештај биће обезбеђен на бази пуног пансиона у Лесковцу, у Дому ученика средњих школа за 80 до 100 деце, узраста од 7 до 17 година и 20 до 30 пратилаца и организатора.

*ВАЖНО: У случају престанка пандемије,  одржаће се Камп за децу из дијаспоре. Тада ће уследити накнадни договор око долазака екипа.

Све информације биће на сајту www.krosrts.rs.

Генерални покровитељи:  Министарство просвете, науке и технолошког развоја (МПНТР), Министарство омладине и спорта (МОС) и Министарство спољних послова – Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону покровитељи су и овогодишњег Кроса РТС-а.

Нема коментара:

Постави коментар