понедељак, 5. септембар 2022.

Српска школа је супер!

 

  Почетак нове школске године у српској допунској школи, обележен је већ традиционално уз молебан у Српској православној цркви Свети Сава у Берлину. 

Нова школска године почела је 30. августа и реализује се на утврђеним наставним местима у различитим градским општинама у главном граду Немачке.

За оне ученике, који живе изван Берлина, реализује се и настава на даљину уз помоћ зум часова, сваке среде од 18.30 часова. 

Ове школске године приметан је већи број ђака на свим наставним пунктовима и упис је још увек у току. За више информација можете се обратити наставницама српске допунске школе Марији Алексић  (+4915778541949) и Мирјани Стефановић (+4915783168631) или писати на званични имејл: srpskadopunskaskola@gmail.com и сазнати на који начин можете бити део Допунске наставе на српском језику у Берлину.

Захваљујући нашим верним сарадницима -дописнику "Вести" Браниславу Ђорђевићу и новинарки Јелени Хелц испред Телевизије српске дијаспоре у наставку можете сазнати више детаља о раду и деловању наше допунске школе, која се реализује под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

https://www.vesti-online.com/srpska-skola-je-super/



Нема коментара:

Постави коментар