недеља, 12. јул 2020.

УПИС У ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ

Поштовани ученици и децо која желите да се прикључите настави у Допунској школи на српском језику у Берлину, поштовани родитељи,

У организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, настава од 1. до 8. разреда постоји на више наставних пунктова у Берлину.
Циљ образовно-васпитног рада је учење и неговање српског језика као матерњег језика ученика, развијање и јачање свести о свом националном и културном идентитету кроз проучавање највреднијих дела српске културне баштине и одржавање трајних веза са отаџбином.

Пред нама је нова школска година, вероватно пуна неизвесности због актуелне ситуације са вирусом Ковид 19, али и пуна рада и стицања знања на различите начине.

Настава је за наше ученике, од друге половине марта месеца 2020. године, била организована путем интернета тако да је наставни процес за ову школску годину био потпуно заокружен.

У одељку ПУНКТОВИ се можете информисати о досадашњим местима и терминима одржавања часова. За све додатне информације обратите се на имејл наше школе dopunskaberlin@gmail.com

За упис је најпре довољно да преузмете и попуните УПИСНИЦУ, и да се пријавите наставницама на школски имејл или телефоне ради даљих упутстава.
Мирјана Стефановић моб. 01578 3168631 и Милана Ракић моб. 01522 3416341.

Планирани датум почетка наставе у Допунској школи на српском језику у Берлину је 17.08.2020. године.

Формулар уписнице можете преузети ОВДЕ


ОЧЕКУЈЕМО ВАС!


Нема коментара:

Постави коментар