субота, 14. децембар 2019.

НОВОГОДИШЊА ПРИРЕДБА

Ученици Допунске школе на српском језику у Берлину представили су своје знање српског језика на најлепши начин, на новогодишњој приредби, уприличеној 14. децембра 2019. године. Деца су пред својим родитељима, бакама и декама певала песме и говорила стихове српских песника на тему зиме, Нове године, Божића, Бадње вечери, пријатељства, љубави, које су за ову прилику увежбали са својим професорима Мирјаном Стефановић и Миланом Ракић.
Новогодишње расположење у препуној сали ''Српског клуба Берлин'', која се налази у ''Југенд-клубу'' на Шарлотенбургу, увеличано је доласком Деда Мраза и поделом пакетића, купљених од донација родитеља школској каси.
Маме и баке ученика су биле посебно вредне и припремиле колаче и друге посластице за децу и родитеље, а учитељице су добиле прелепе букете цвећа.
И овога пута се показало да уједињени можемо учинити много тога лепог. Зато се овом приликом захваљујемо свима, а посебно господину Боривоју Лончаревићу, председнику ''Српског клуба Берлин'', на уступљеној сали и техничкој подршци нашег догађаја.

Приредба у препуној сали

Вредне маме продају колаче

Професори Мирјана Стефановић и Милана Ракић

Нема коментара:

Постави коментар